Skabende fællesskaber

Refugiet har nogle unikke rammer, der giver klangbund for udviklende og givende møder. Stedets arkitektur og indretning udstråler ro, og de menneskelige relationer emmer af venlighed og hjertevarme. Alle forudsætninger for at fællesskaber kan blive skabende er til stede her. Der er 45 værelser med eget bad og toilet, hvoraf hovedparten kan bruges som db.værelser.. Alle værelser er røgfri og har et stort arbejdsbord og en smuk udsigt over engene eller den lukkede gårdhave. Der er ikke TV , men trådløs internetadgang på alle værelser.

For større grupper er flg. lokaler:

Havesalen med plads til 150 i teateropstilling
Samlingssalen med plads til 60 i teateropstilling, og to gruppelokaler

Begge lokaler er indrettet med moderne av-udstyr, video- og dvd-afspiller, teleslynge og flygel/klaver.

For mindre møder er der flg.:
TV-stuen med stort konferencebord med plads til 14 omkring
Dagligstuen med plads til 10-20 personer

Derudover er der fælleslokalerne:
Spisestuen med plads til 120 personer, hvor husets gæster til dagligt spiser.

Pejsestuen og lille TV-stue.

Forplejning og dagsrytme
Dagen har en fast rytme med tre hovedmåltider fælles med Refugiets øvrige gæster samt kaffe formiddag, eftermiddag og aften.

Refugiets køkken er kendetegnet ved det klassiske danske køkken med et pust udefra og et stort udvalg af salater. Og ikke at forglemme de hjemmebagte kager og småkager.

Kursuspriser:

Pr. person
  Enkeltværelse Dobbeltværelse

1 døgn fx 9-9
  1.150 kr.
    965 kr.
 1 1/2 døgn fx 9-24-15
  1.600 kr.
 1.400 kr.
 2 døgn
  1.950 kr.
 1.765 kr.

Dagsmøde/kursus 9-17

235 kr.

Aftenmøde 15-22
 255 kr.

Kaffemøde 13-17 el. 19-22
 145 kr.

Dertil kommer lokaleleje for leje af Havesal eller Samlingssal:
25 kr. pr. deltagere op til 50 (minimum 400 kr.)
10 kr. pr. deltagere over 50
Lokalelejen bortfalder ved mindst 8 overnattende.

Arbejdsophold minimum 5 døgn

Løgumkloster Refugium tilbyder årligt et antal stipendiater til en døgnpris på 650 kr. inkl. fuld forplejning til enkeltpersoner eller mindre grupper, der i respekt for stedets særlige karakter søger ro til at arbejde koncentreret med opgaver af studiemæssig, litterær eller anden kunstnerisk art.

Foredrag og udflugter
Refugiet kan tilbyde gæsterne en bred vifte af foredrag, der blandt andet spænder over historie, personlige rejseoplevelser, kunst, kultur og religion. Derudover har vi forskellige rundvisninger i byen og kirken, ligesom man kan høre klokkespilkoncerter, deltage i morgen/aftensang i Klosterkirken og forskellig musikunderholdning.

For at høre nærmere om de forskellige foredrag, rundvisninger, udflugter og musikalske arrangementer som Refugiet kan tilbyde, bedes I kontakte kontoret på T: 7474 3301.