LR_logo_pos_forside

Løgumkloster Refugium kan bidrage til livet på mange måder. Her er plads til fordybelse og eftertænksomhed på den ene side og til fællesskaber og dialog om livets store og små spørgsmål på den anden side. Refugiet er åbent hele året rundt.

Mød forstander Helle Skaarup

Hør udsendelsen om Tro og Tvivl, hvor Helle Skaarup taler med Per Bucholdt Andreasen på TVMidtVest Mokka herom.

Hør udsendelse her...

Mød Helle Skarup, forstander, rundt om i landet, se hvor - klik her.

Rundvisning i Løgumkloster Kirke

Hver tirsdag i juli og august kl. 13.30 er der rundvisning i Løgumkloster Kirke. Entre: 50 kr. Mødested: i receptionen på Refugiet.

Besøget kan kombineres med kaffe og hjemmebag og/eller frokost.Hvis du ønsker det, så ring eller skriv med bestilling.

Gode Råd

På det Sønderjyske Kaffebord er en fast bestanddel Gode Råd - eller Goej Raj, som de kaldes på sønderjysk. En helt tynd og sprød kage - uhm. Se opskriften her..