Nyhedsbrev · Nr. 6 · Juli 2016

I Stilhed

12.-16. juli 2016

Tilbagetrækning fra hverdagslivet i stilhed er en åndelig praksis, så gammel som menneskeheden selv. Dagene byder på stilhed i fællesskab, refleksionsrum og refugiets rytme med morgensang i Kapitelsalen og aftensang i kirken. Musiker Peter Bastian og forstander Helle Skaarup er programværter på dagene. Mere info om I Stilhed.

Sommerpris på Refugieophold

16.-20. juli 2016

Sammensæt selv dit Refugieophold med vandring, læsning, stilhed, ture ud i marsklandet eller hvad du har brug for til en sommerpris. Vi tilbyder en rabat på 500 kr. på Refugieophold fra den 16. juni - 20. juni. Fx ophold med fuld forplejning i enkeltværelse i 4 døgn for 2.395 kr. Oplys rabatkode: 'Refugium' ved tilmelding. Klik her for booking.

Jesus - Guds ansigt

24.-27. juli 2016

En af de centrale tanker i kristendommen er, at Gud er skjult, men har åbenbaret sig i Jesus. Gud blev menneske. I løbet af dagene vil vi kaste lys over denne tanke og dens konsekvenser for forståelsen af tilværelsen, ikke mindst menneskeopfattelsen og  forholdet til medmennesket. Mere info om programmet.

Sønderjyllandsture

i juli og august måned

Grænseegnen og dens særpræg er temaet for dette års Sønderjyllands ture. Der er udflugt til Tønning - den danske grænse før 1864 - med sejltur på Ejderen. Bus fra forskellige steder direkte til Refugiet, klik på område for mere info om den enkelte tur.

20.-24. juli: Vestjylland
27.-30. juli: Horsens-Vejle
30. juli- 3. aug.: Fyn
3.-6. aug.: Midtsjælland

At se

3.- 7. august 2016

Janne Klerk har om nogen fanget det danske landskabs sjæl i kameraets linse, og vi tager sammen med hende ud på en rejse i at se. Dagene vil rumme foredrag, workshop om fotokunsten, fortælling, vandreture i området og hyggeligt samvær. Mere info om At se

Kunstugen

7. - 12. august 2016

Kunst af i dag er temaet for disse dage, hvor du kan møde en række kunstnere og høre dem fortælle om deres værker. En af dagene går turen til Rendsborg, hvor et stort gammelt fabriksområde ”Carlshütte” i dag fungerer som udstillingsområde for nutidskunst.
Mere info om Kunstugen.

Løgumkloster Refugium