Nyhedsbrev · Marts 2018

Glædelig påske

26. marts

Her en påskehilsen med lidt om, hvad der sker på Refugiet i påsken og de følgende uger. Det er for mig en særlig glæde, at der netop er åbnet en udstilling med Peter Bastians tegninger på Museet Holmen her i Løgumkloster, og som alle gæster på Refugiet har fri adgang til. Glædelig påske til dig fra alle os på Refugiet. Bedste hilsner fra Helle Skaarup, forstander

Påske på Refugiet

28. marts-3. april 2018

Vi fejrer påsken med fortælling og musik. Anna Marie Helfer og Ingrid Schrøder-Hansen fortæller om påsken og traditionerne. Der er koncerter i Løgumkloster Kirke. Påskedag med Jesper René, der spiller Bach's Goldbergvariationer. Vi tager på udflugt til marsken, hvor der bydes på sønderjysk kaffebord. Se hele programmet her.

Refugieophold - særpris

3.-6. april 2018

Vi udbyder et tre dags ophold på Refugiet til en helt særlig forårspris. Tre dage med fuld forplejning med ankomst tirsdag den 3. april kl. 14 og med afrejse fredag den 6. april efter frokost til 1.995 kr. i skønt værelse med eget bad og toilet. Klik her for bestilling.

Sprogdage

6.-9. april 2018

Sprog er nyttigt – det åbner virkeligheden. Sprog er vidunderligt – det skaber virkelighed. Sprog er smukt – det overrasker os med nye indsigter. Sprog er forfærdeligt – det binder og knuger. Sprog er forløsende – det åbner udsigten til nyt liv.
Mød bl.a. Anne Marie Pahuus, filosof og prodekan; Sabine Kirchmeier-Andersen, direktør i Dansk Sprognævn; Axel Michelsen, professor emeritus;
Se det spændende program, klik her.

Rekreationsophold

9.-15. april 2018

Tag på rekreationsophold på Refugiet. Der kan være mange grunde til at søge rekreation – lige så mange som menneskelivets mangfoldighed. Nogen trænger først og fremmest til hvile og ro. Andre har brug for at komme sig oven på en alt for hektisk arbejdsbelastning. Andre søger rekreation efter sygdom eller anden mental belastning. Der vil i løbet af dagene være oplæg og mulighed for personlige samtaler samt fælles hygge i Refugiets skønne omgivelser. Se program.

Hjertet - sjælens spejl

13.-16. april 2018

Hjertet er det vigtigste symbol for mennesket gennem historien. Men hvad er et hjerte, og hvad vil det sige at være menneske? Vi tager i denne weekend på en rejse i forskellige opfattelser af hjertet gennem historien. Mød professor Ole Martin Høystad, Syddansk Universitet, der har skrevet hjertets kulturhistorie fra antikken til vor tid, og Martin Herbst, sognepræst og forfatter. Se programmet her.

Løgumkloster Refugium
6240 Løgumkloster