Refugiets Venner

Foreningen Refugiets Venner er stiftet i 1970'erne med det formål at støtte Løgumkloster Refugium både økonomisk og programmæssigt. Refugiets Venner tager aktivt del i refugiets overordnede ledelse, idet foreningen har to pladser i Refugiets bestyrelse. På Generalforsamlingen, der afholdes den sidste weekend i november, er der hvert år tre medlemmer på valg.

Til årsfesten i november 2015 blev der givet et beløb på 25.000 kr. til Refugiet.

Der betales et årligt kontingent, der går til at støtte Refugiet i dets virke og til drift af foreningen. Refugiets Venner har lejlighedsvis forestået særlige indsamlinger, bl.a. til et Steinway koncertflygel i Refugiets Havesal.

Medlemskontingent for 2017 er: 200 kr. pr. person. 300 kr. for par.

Kontingent kan indsættes på foreningens konto:
Reg.: 7990 Konto: 109 4189.

Bestyrelsen for Refugiets Venner er:

Jørgen Demant, Kongens Lyngby, jtd@km.dk
Konstitueret formand